Bidmanagement

Onze begeleiding bespaart de organisatie tijd, zorgt voor structuur en levert SMART teksten op. We zorgen ervoor dat het hele Bidproces efficiënt verloopt.

Begeleiden bij het inschrijven op een (Europese) aanbesteding

TenderToo biedt ondersteuning als Bidmanager. We begeleiden je om ervoor te zorgen dat je voorstel tijdig, volledig en van hoge kwaliteit wordt ingediend. We zorgen ervoor dat het Bidproces (het inschrijven op de aanbestedingen) efficiënt doorlopen wordt. 

Teksten (her)schrijven

Kwaliteitsvragen vereisen een specifieke aanpak, vaak SMART geschreven. TenderToo zorgt ervoor dat de tekst aansluit bij de doelgroep en het vertrouwen wekt van de lezer. Wij schrijven de teksten aan de hand van jouw input, brainstormsessie(s) en onze eigen kennis.

Als je ervoor kiest om zelf een concept te schrijven, dan beoordelen wij de teksten op leesbaarheid, juistheid, uniformiteit en klantgerichtheid en herschrijven ze indien nodig.

Masterclass

Of je nu een doorgewinterde aanbestedingsexpert bent of net begint, onze Masterclass biedt een unieke kans om samen te klankborden waar je als organisatie staat en wat beter kan om succesvoller te zijn. Maar ook om kennis te delen en elkaar te enthousiasmeren over de kansen die aanbestedingen bieden. Deze in-company training is volledig op maat gemaakt voor jouw organisatie!

Toegewijde klantondersteuning en maatwerk afgestemd op jouw behoefte

Neem contact met ons op

Wil jij meer weten over hoe wij jouw bidproces efficiënt kunnen laten verlopen met structuur en SMART teksten?

 

Neem dan contact met ons op.