Vergroot uw slagingskans met TenderToo!

Wij gaan verder met onze dienstverlening door ook het verkoopproces/offerteproces verder te professionaliseren. Hierdoor kost het de organisatie minder tijd om een kwalitatief goed voorstel te maken en vergroot je de slagingskans van de inschrijving door slim gebruik te maken van de juiste kennis en kunde binnen uw organisatie!

Naast de genoemde dienstverlening verzorgen wij ook masterclasses, geheel op maat voor uw organisatie.

Benieuwd hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen?

Bekijk de brochure
Begeleiden Europese aanbestedingen, inrichting interne processen

Aanbestedingsspecialist TenderToo

TenderToo biedt begeleiding bij het inschrijven op formele offerteaanvragen, zoals (Europese) aanbestedingen (publieke sector) en Request for Proposals/Tenders (Private sector). Wij zijn vakspecialisten op het gebied van Bidmanagement(inschrijven op Europese aanbestedingen en aanvragen vanuit de profitsector) en wij werken brancheonafhankelijk.

Onze diensten zijn erop gericht om uw bedrijf efficiënter en succesvoller in te laten schrijven op formele offerteaanvragen. Wij zijn op maat inzetbaar om uw inschrijving gestructureerd te laten verlopen en zorgen samen met u voor een kwalitatief hoogwaardig voorstel.

Bekijk onze diensten hieronder:

Begeleiding bij formele inschrijving

Wij nemen de administratieve lasten bij uw organisatie weg en vervullen de Regierol. Daarnaast up-graden wij het kwalitatieve deel van het voorstel. Begeleiding bij een (Europese) aanbesteding of formele inschrijving bespaart de organisatie tijd, zorgt voor structuur en levert SMART teksten op waar de opdrachtgever zich in herkent.

 

Lees meer

Inrichting interne processen

Wij brengen uw interne werkprocessen in kaart, onderzoeken waar de verbeteringen liggen en adviseren waar de inrichting van interne processen geoptimaliseerd kunnen worden. Met een optimaal ingericht verkoopproces / offerteproces verhoogt de slagingskans en verlaagt de tijdsbesteding voor het schrijven van jouw voorstel.

 

Lees meer

Startpakket: Overheid als klant

Je bent er als organisatie klaar voor om de overheid als klant te hebben, maar je weet niet goed waar je het beste kunt beginnen. TenderToo helpt je op weg met praktische tips om de concurrentie voor te blijven!

 

Eenmalig startpakket al voor €350!
aanbestedingsspecialisten helpen bij overheidsaanbestedingen

Best Value (Prestatiegericht inkopen)

Onze 15 jarige ervaring en aanpak zorgt voor waterdichte dossiers en goed voorbereide mensen die met vertrouwen de interviews tegemoet gaan. Benieuwd hoe we je kunnen helpen?

 

Lees meer

(Her)schrijven van uw teksten/bouwstenen

In nauwe samenwerking met jou schrijven we SMART geformuleerde teksten die resultaat opleveren!TenderToo zorgt dat de geschreven tekst aansluit bij de doelgroep voor wie deze bestemd is. Een van de belangrijkste doelen is dat de lezer zich herkent en daarmee vertrouwen krijgt om eventueel een contact met je aan te gaan.

 

Lees meer

Interim Bid Manager

Heb jij of je bedrijf tijdelijk een Bid Manager nodig voor de begeleiding van Europese aanbestedingen (bijvoorbeeld in verband met verlof of ondercapaciteit van de afdeling)? Wij zijn experts op het gebied van Europese aanbestedingen en formele offerteaanvragen. Ontdek hier de voordelen van een interim Bid Manager.

 

Lees meer

Masterclass Europees aanbesteden

Wij verzorgen in-company masterclasses geheel op maat voor onze klanten. Afhankelijk van de behoefte bepalen we samen hoe invulling te geven aan het programma. Til uw kennis naar een hoger niveau met onze masterclass!

 

Lees meer

Optimaliseren salesproces

Hoe vaak komt het voor dat sales de aanbesteding of RFP in zijn geheel mist? Hoe vaak komt het voor dat sales verrast wordt door het publiceren van een aanbesteding of RFP? Hoe kan je deze ‘sales uitdagingen’ signaleren, erkennen en hoe kan je dit voorkomen?
Vanuit TenderToo hebben wij onze diensten uitgebreid om je juist ook in deze fase van dienst te kunnen zijn. Daarmee kunnen wij je begeleiden van het eerste klantcontact tot en met de gunning van het contract!

Meer weten?
Optimaliseren salesproces | TenderToo

Waarom kiezen bedrijven voor TenderToo?

U heeft de kennis van uw product of dienst. TenderToo heeft de kennis van de processen en de procedures rondom het inschrijven op formele offerteaanvragen. Daarnaast werken wij met een no cure less pay model waardoor risico's beperkt blijven. Benieuwd waarom vele bedrijven je voorgingen in hun keuze voor TenderToo?

 

Lees het hier
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.