Onze diensten

Bij TenderToo zetten we onze diepgaande kennis actief in om zowel beginnende als ervaren bedrijven te ondersteunen in de aanbestedingsmarkt.

Beïnvloeding pre fase

Met de pre fase bedoelen we de fase voordat het echte aanbestedingsproces begint. Hier kun je als potentiële aanbieder aan tafel komen bij de aanbestedende dienst om zo informatie te verzamelen en de behoeften van de opdrachtgever te begrijpen. Door deze fase goed te benutten, stem je jouw aanbieding beter af op wat de opdrachtgever zoekt, wat de kans op succes vergroot.

Wij bieden diverse diensten die helpen om deze fase optimaal in te richten binnen jouw organisatie. 

Bidmanagement

Accountmanagers besteden (te) veel tijd aan het samenstellen van voorstellen, wat ten koste gaat van relatiebeheer en het binnenhalen van nieuwe klanten. Daarnaast hebben ze, vaak door drukte, moeite met het naleven van deadlines en met het schrijven van klantgerichte teksten.

Als Bidmanager bewaken we de planning, sturen we de projectgroep aan en helpen we met het schrijven van de teksten voor de kwaliteitsvragen.

Professionaliseren Bidproces

Een goed ingericht Bidproces zorgt voor een efficiënter aanbestedingsproces, het verbetert de kwaliteit van de voorstellen en het verhoogt de kans op het winnen van aanbestedingen. Daarnaast leidt het ook nog eens tot kostenbesparingen, Voldoende reden om hier eens kritisch naar te laten kijken.

We vergelijken het huidige aanbestedingsproces van jouw organisatie met ons ideale Bidproces. De maatregelen die we vervolgens implementeren, versterken jouw Tenderteam.

"Bij TenderToo zetten we onze diepgaande kennis actief in om zowel beginnende als ervaren bedrijven te ondersteunen in de aanbestedingsmarkt."