TenderToo vergroot je kans op succes bij inschrijven op een aanbesteding.

We signaleren de juiste aanbestedingen en helpen je met het schrijven van SMART teksten, waardoor de kans op succes vergroot!

Begeleiding bij een (Europese) aanbesteding of formele inschrijving bespaart de organisatie tijd, zorgt voor structuur en levert SMART teksten op waar de opdrachtgever zich in herkent. TenderToo vergroot de kans op succesvolle aanbestedingen!

 

TenderToo helpt je!
TenderToo vergroot de kans op succesvolle aanbestedingen

TenderToo begeleidt je met (Europese) aanbestedingen, en vergroot je kans op succes!

Behaal nieuwe klanten door het winnen van aanbestedingen. De overheidssector is hierin een interessante markt! Het inschrijven op een Europese aanbesteding zorgt er namelijk voor dat je grote opdrachten vanuit de overheid kunt binnenhalen.

We signaleren vaak dat accountmanagers (te) veel tijd investeren aan het samenstellen van een voorstel bij een formele inschrijving. Dure salestijd wat ten koste gaat van relatiebeheer met klanten en het binnenhalen van new business. Daarnaast zien wij dat accountmanagers (vaak door drukte) de deadlines niet goed bewaken en moeite hebben met het schrijven van klantgerichte teksten.

TenderToo helpt als bidmanager. Samen zorgen we ervoor dat een voorstel tijdig, compleet en van hoogwaardige kwaliteit wordt ingediend. We zorgen ervoor dat het Bidproces (het inschrijven op de aanbestedingen) efficiënt doorlopen wordt. Wil jij ook aanbestedingen winnen?

 

Neem contact op!

 

Het inschrijven op een (Europese) aanbesteding kan zelfs leuk zijn! Op basis van de volgende punten:

  • Sales zorgt ervoor dat beïnvloeding bij klant/prospect heeft plaatsgevonden, waarmee de kans groter is dat de aanvraag past bij jullie oplossing;
  • Intern goed kwalificeren en alleen op kansrijke trajecten inschrijven. TenderToo helpt je ook hierbij;
  • Bij een Europese aanbesteding worden vaste termijnen gehanteerd. 5 à 6 weken de tijd om een voorstel te maken is meer dan voldoende, mits je op tijd begint;
  • Bij begeleiding vanuit TenderToo vervullen wij ook de regierol. Afspraken maken we om nagekomen te worden. Zo ontstaat er geen onnodige tijdsdruk;

Belangrijk om extra stil te staan bij de beïnvloedingsfase. Dit wordt ook wel de prefase genoemd. Beoordeling vindt plaats door mensen. Zeker bij het kwaliteitsdeel is er altijd sprake van subjectiviteit. Kennen ze je en kunnen ze terugkijken op een interessante kennismaking dan verhoog je zeker je kansen. Daarnaast ben je om tafel te weten gekomen waar de pijnpunten liggen binnen het huidige contract en waar ze in de toekomst op focussen. Nog mooier als je daadwerkelijk mee hebt mogen denken hoe het bestek vorm te geven. Je weet exact wat ze bedoelen met de vraagstelling en kunt dan ook optimaal scoren met je beantwoording en vergroot hiermee de kans om de (Europese) aanbesteding binnen te halen.

 

Begeleiding formele inschrijving
Vergroot je kans om (Europese) aanbestedingen binnen te halen! TenderToo helpt je met formele inschrijvingen. Neem contact op met ons.

Waarom Europese aanbestedingen interessant zijn voor je bedrijf?

Benieuwd waarom het meedingen op Europese aanbestedingen interessant is voor jouw bedrijf? In onze blog vertellen we wat voor potentieel nieuwe klanten je kunt aantrekken, en hoe wij als bidmanager je daarbij kunnen helpen.

Lees meer
Europees aanbesteden | TenderToo

Onze diensten zijn erop gericht om jouw bedrijf efficiënter en succesvoller te maken.

TenderToo begeleidt je bij formele inschrijvingen, inrichten van interne processen, het winnen van aanbestedingen en tal van andere diensten. Met een aanbestedingsspecialist als TenderToo vergroot jij je slagingskans van je inschrijvingen.

 

Benieuwd met welke diensten TenderToo jouw bedrijf vooruit kan helpen?

 

Vraag meer informatie aan
aanbestedingsspecialisten van TenderToo
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.