Begeleiding bij formele inschrijving 

De ervaring leert dat accountmanagers (te) veel tijd investeren aan het samenstellen van een voorstel bij een formele inschrijving. Dure salestijd wat ten koste gaat van relatiebeheer met klanten en het binnenhalen van new business. Daarnaast zien wij dat accountmanagers (vaak door drukte) de deadlines niet goed bewaken en moeite hebben met het schrijven van klantgerichte teksten.

 

Begeleiding bij een (Europese) aanbesteding of formele inschrijving bespaart de organisatie tijd, zorgt voor structuur en levert SMART teksten op waar de opdrachtgever zich in herkent. TenderToo vergroot de kans op succesvolle aanbestingen!

 

TenderToo helpt je!
Begeleiding bij formele inschrijving | TenderToo

TenderToo begeleidt je met (Europese) aanbestedingen, en vergroot je kans op succes!

Het inschrijven op een (Europese) aanbesteding kan zelfs leuk zijn! Op basis van de volgende punten:

  • Sales zorgt ervoor dat beïnvloeding bij klant/prospect heeft plaatsgevonden, waarmee de kans groter is dat de aanvraag past bij jullie oplossing;
  • Intern goed kwalificeren en alleen op kansrijke trajecten inschrijven. TenderToo helpt je ook hierbij;
  • Bij een Europese aanbesteding worden vaste termijnen gehanteerd. 5 à 6 weken de tijd om een voorstel te maken is meer dan voldoende, mits je op tijd begint;
  • Bij begeleiding vanuit TenderToo vervullen wij ook de regierol. Afspraken maken we om nagekomen te worden. Zo ontstaat er geen onnodige tijdsdruk;

Belangrijk om extra stil te staan bij de beïnvloedingsfase. Dit wordt ook wel de prefase genoemd. Beoordeling vindt plaats door mensen. Zeker bij het kwaliteitsdeel is er altijd sprake van subjectiviteit. Kennen ze je en kunnen ze terugkijken op een interessante kennismaking dan verhoog je zeker je kansen. Daarnaast ben je om tafel te weten gekomen waar de pijnpunten liggen binnen het huidige contract en waar ze in de toekomst op focussen. Nog mooier als je daadwerkelijk mee hebt mogen denken hoe het bestek vorm te geven. Je weet exact wat ze bedoelen met de vraagstelling en kunt dan ook optimaal scoren met je beantwoording en vergroot hiermee de kans om de (Europese) aanbesteding binnen te halen.  

 

Vergroot je kans om (Europese) aanbestedingen binnen te halen! TenderToo helpt je met formele inschrijvingen. Neem contact op met ons.

Onze diensten zijn erop gericht om jouw bedrijf efficiënter en succesvoller te maken.

 

TenderToo begeleidt je bij formele inschrijvingen, inrichten van interne processen, het winnen van aanbestedingen en tal van andere diensten. Met een aanbestedingsspecialist als TenderToo vergroot jij je slagingskans van je inschrijvingen.

 

Benieuwd met welke diensten TenderToo jouw bedrijf vooruit kan helpen?

 

Vraag meer informatie aan
TenderToo team | Hellen en Wencke
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.