Inrichting interne processen

Verkopen wil je als organisatie zo efficiënt mogelijk doen. Elk uur onnodig besteden kost immers geld. Goed om de volgende vragen intern te bespreken: Is ons verkoopproces wel optimaal ingericht? Kost het maken van een goed voorstel onze organisatie (onnodig) veel tijd? Zijn de juiste mensen wel betrokken bij de beantwoording van de offerteaanvraag?

Een optimaal ingericht verkoopproces/ offerteproces verhoogt de slagingskans en verlaagt de tijdsbesteding voor het schrijven van jouw voorstel.

 

TenderToo helpt je!
Efficiëntie met optimaal ingericht verkoopproces/offerteproces

Inrichten van verkoop processen

Als organisatie wil je je alleen bezig houden met kansrijke offerteaanvragen/Europese aanbestedingen. En je wil dat de juiste mensen optimaal ingezet worden voor het beantwoorden van de aanvraag, zodat er een winnend voorstel de deur uitgaat! De markt rondom verkoop is in beweging, omdat de behoefte van de inkopende partijen ook verandert.

Binnen heel veel branches zien we dat de verhouding prijs/kwaliteit verandert. De kwaliteit (van een organisatie) wordt steeds belangrijker en hoger gewaardeerd. Zorg er dus voor dat ook de interne processen meebewegen met deze behoefte. TenderToo helpt je hiermee!

 

Onze aanpak

Wij brengen de huidige interne werkprocessen in kaart. Middels interviews van betrokkenen maken we de huidige processen inzichtelijk. Aan de hand van een inventarisatierapport geven we aan waar de verbeteringen liggen en adviseren wij waar de inrichting van de processen geoptimaliseerd kunnen worden. Na goedkeuring van de onderbouwde aandachtsgebieden werken we het optimale proces voor jouw organisatie uit en zorgen voor een professionele implementatie, zodat de organisatie direct aan de slag kan met het efficiënt en effectief inschrijven op offerteaanvragen/Europese aanbestedingen.

Klaar om uw bedrijf te laten groeien? TenderToo helpt u
Klaar om uw bedrijf te laten groeien? TenderToo helpt u met het maken van de volgende stap!

Onze diensten zijn erop gericht om jouw bedrijf efficiënter en succesvoller te maken.

TenderToo begeleidt je bij formele inschrijvingen, inrichten van interne processen, het winnen van aanbestedingen en tal van andere diensten. Met een aanbestedingsspecialist als TenderToo vergroot jij je slagingskans van je inschrijvingen.

 

Benieuwd met welke diensten TenderToo jouw bedrijf vooruit kan helpen?

 

Vraag meer informatie aan
aanbestedingsspecialisten van TenderToo
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.