Masterclass Europees aanbesteden

Wij verzorgen in-company masterclasses geheel op maat voor onze klanten. Afhankelijk van de behoefte bepalen we samen hoe invulling te geven aan het programma.

De Masterclass vindt plaats in 1 dagdeel en bij voorkeur met maximaal 12 deelnemers. Wij rekenen een vast bedrag per dagdeel (niet per deelnemer).

Til uw kennis naar een hoger niveau met onze masterclass!

 

Reserveer nu!
Leer over Europees aanbesteden in masterclass

Waarom een masterclass Europees aanbesteden?

Binnen een organisatie zijn vaak meerdere disciplines betrokken. Inschrijven op een (Europese) aanbesteding wordt er in de meeste gevallen ‘bij’ gedaan. Niet alle betrokkenen zijn blij met de extra vragen/werk wat op ze afkomt. Geen optimale medewerking vertraagt het proces en uiteindelijk wordt er een voorstel ingediend waar je als bedrijf niet 100% achter staat. Tijdens een Masterclass enthousiasmeren wij betrokkenen en zorgen wij ervoor dat ze volledig op de hoogte worden gesteld van alles wat er dient te gebeuren om succesvol in te schrijven.

Tijdens zo’n sessie behandelen we verder onderwerpen waar behoefte aan is. Het is dus volledig maatwerk. Een Masterclass zorgt ervoor dat betrokkenen weten waar ze mee bezig zijn, het belang zien en met meer enthousiasme een bijdrage leveren aan een succesvolle inschrijving.Wat behandelen we tijdens de masterclass?

Een interactieve sessie waarbij o.a. de volgende onderwerpen aan bod kunnen komen:

 

  • Kennis vergroten rondom Europees aanbesteden;
  • Trends en ontwikkelingen; - Hoe om te gaan met het schrijven van teksten;
  • Bespreken van een praktijkcase (aangedragen door de klant);
  • Onze visie rondom het Bidproces (van beïnvloeding aan de voorkant tot en met de implementatie na gunning van de opdracht).
Klaar om uw bedrijf te laten groeien? TenderToo helpt u
Klaar om uw bedrijf te laten groeien? TenderToo helpt u met het maken van de volgende stap!

Onze diensten zijn erop gericht om jouw bedrijf efficiënter en succesvoller te maken.

TenderToo begeleidt je bij formele inschrijvingen, inrichten van interne processen, het winnen van aanbestedingen en tal van andere diensten. Met een aanbestedingsspecialist als TenderToo vergroot jij je slagingskans van je inschrijvingen.

 

Benieuwd met welke diensten TenderToo jouw bedrijf vooruit kan helpen?

 

Vraag meer informatie aan
aanbestedingsspecialisten van TenderToo
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.