Startpakket: Overheid als klant

Wanneer overheidsinstanties een opdracht hebben die gelijk is aan, of boven de Europese drempelwaarden uitkomen, dan dienen ze deze openbaar te stellen voor de Europese markt.  Aanbestedingen binnen Nederland worden gepubliceerd op TenderNed, waardoor jij als bedrijf, zonder dat je een relatie hebt met de opdrachtgever, deze opdrachten binnen kunt halen!

 

Hiervoor dien je uiteraard wel de nodige voorbereidingen te treffen. TenderToo helpt je om de overheid als klant te werven. Dankzij een eenmalig vast bedrag van €350,00 krijg je als ondernemer een geheel nieuwe afzetmarkt erbij in de vorm van de Overheid.

 

Vast bedrag van €350,00
Startpakket: Overheid als klant

TenderToo helpt je met inschrijven op overheidsopdrachten

 

Om deel te nemen aan een overheidsaanbesteding en om de overheid als klant te krijgen moet je een aantal voorbereidingen treffen, zodat je op de hoogte raakt van interessante publicaties, op de hoogte blijft van de mededelingen rondom deze publicatie en om te zorgen dat je tijdig in kunt schrijven. Door mee te dingen met overheidsopdrachten heb je de mogelijkheid om opdrachten van o.a. gemeentes, provincies, onderwijsinstellingen etc. en de centrale overheid voor je te winnen.

Voor een eenmalig bedrag van €350,00 helpt TenderToo je het volgende gereed te maken:

  • Ondersteunen bij het aanvragen van Eherkenning;
  • Account aanmaken en inrichten TenderNed. TenderNed is het platform waar overheidsdiensten aanbestedingen publiceren.
  • Overige accounts aanmaken van diverse commerciële platformen die regelmatig door overheidsinstellingen gebruikt worden;
  • Samen de Gedragsverklaring aanvragen (GVA);
  • Aanvragen van de Belastingverklaring.

Na het gezamenlijk inrichten en activeren van de juiste platformen en het aanvragen van de relevante verklaringen is de organisatie klaar om publicaties te ontvangen en om in te schrijven op overheidsopdrachten. Vanaf nu ben jij klaar om de overheid als klant te werven!

TenderNed: Digitaal inschrijven op overheidsopdrachten

 

Door het inrichten en activeren van TenderNed en andere platformen heb je de mogelijkheid om digitaal in te schrijven op duizenden overheidsopdrachten. TenderNed is volledig digitaal, waardoor fouten beperkt zijn en bovendien scheelt het tijd en geld voor alle betrokken partijen. TenderToo helpt je om op TenderNed in te schrijven, zodat je geen overheidsopdracht meer hoeft te missen.

Meer informatie aanvragen
TenderToo helpt je met inschrijven op overheidsopdrachten
Is jouw bedrijf klaar om de overheid als klant voor zich te winnen? Neem nu contact op met TenderToo om het startpakket: Overheid als klant af te nemen.

Onze diensten zijn erop gericht om jouw bedrijf efficiënter en succesvoller te maken.

TenderToo begeleidt je bij formele inschrijvingen, inrichten van interne processen, het winnen van aanbestedingen en tal van andere diensten. Met een aanbestedingsspecialist als TenderToo vergroot jij je slagingskans van je inschrijvingen.

 

Benieuwd met welke diensten TenderToo jouw bedrijf vooruit kan helpen?

 

Vraag meer informatie aan
aanbestedingsspecialisten van TenderToo
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.