Over ons

Ruim 12 jaar geleden zijn we samen het avontuur aangegaan. Beiden ervaren en kundig op vlak van Bidmanagement, maar ook gedreven, vol enthousiasme en met beide voeten op de grond. We zijn uitgegroeid tot een hecht TOP team. Volledig op elkaar ingespeeld waar hard werken en plezier voorop staan. 

Hellen van Rooij

Medeoprichter van TenderToo (2012). Ik ben een aanbestedingsexpert, met inmiddels ruim 25 jaar ervaring. Ik ben gedreven, enthousiast, sociaal, perfectionistisch en zeer planmatig ingesteld. Ik lever graag mijn bijdrage aan het succes van een organisatie! Groot of klein, wij bieden altijd de helpende hand. Ik ben een ervaren gesprekspartner en in staat mijn mening te delen. Dit kan soms ook een advies zijn om een aanbesteding voorbij te laten gaan. Wat ik het leukste vind? De diversiteit van bedrijven waar wij onze ondersteuning verlenen. Elk bedrijf heeft zijn eigen cultuur en de daarbij behorende mensen. Op een passende wijze hierop inspelen, daar word ik vrolijk van.

Wencke van Maastricht

Sinds 2003 ben ik actief in de wereld van aanbestedingen. In 2012 heb ik samen met Hellen TenderToo opgericht.
Als toegewijde en creatieve expert in aanbestedingen haal ik het beste uit mezelf. Met mijn bevlogenheid neem ik het projectteam mee op een inspirerende reis. Ik daag iedereen uit om buiten de gebaande paden te denken en samen zorgen we voor de meest creatieve en klantgerichte voorstellen. Ik ben in mijn element als ik brainstorm met het projectteam om de kwaliteitsvragen naar een hoger niveau te krijgen. Hiervoor zet ik naast mijn enthousiasme ook mijn enorme schat aan ervaring in, die ik onder andere heb opgedaan door in verschillende branches te werken.

Persoonlijke aandacht

Onze klanten krijgen de aandacht en begeleiding die ze mogen verwachten. Je hebt als klant altijd hetzelfde aanspreekpunt. Juist wanneer we vaker samenwerken is dit prettig voor beide partijen.