Hellen van Rooij

Sinds de oprichting van TenderToo heb ik vele aanbestedingstrajecten begeleid als Bid Manager, diverse workshops verzorgd en interne processen gescreend en verder geprofessionaliseerd. De diversiteit van organisaties binnen de verschillende sectoren heeft veel ervaring en expertise opgeleverd.

Na mijn afstuderen ben ik gestart bij een grote multinational. Daar heb ik diverse functies vervuld, waarvan ruim 12 jaar binnen het vakgebied Bidmanagement. Binnen het Bidmanagement heb ik gefungeerd als Bid Manager en 3 jaar als Manager van het Bidteam (bestaande uit 10 personen). Door het leidinggeven aan een groep mensen heb ik geleerd hoe je kwaliteiten van mensen optimaal kunt inzetten en welke profielen je nodig hebt binnen je organisatie om de doelstellingen te realiseren.

Ik kan mezelf omschrijven als gedreven, enthousiast, sociaal, perfectionistisch en zeer planmatig ingesteld. Daarnaast ben ik in staat om met diverse disciplines samen te werken. Deze eigenschappen zijn belangrijk voor de diensten die TenderToo aanbiedt.

Hellen: 06 - 46038236 | info@tendertoo.nl | LinkedIn

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.