15januari

Aanbestedings platformen

Wij, als aanbestedingsspecialist, zijn dagelijks actief op de platformen waarop je je inschrijving (offerte) moet verwerken. Als je mee wilt dingen met een Europese of onderhandse aanbesteding kom je hier in Nederland niet onderuit.

Een wirwar van aanbestedingsplatformen met allemaal hun eigen werkwijze.

Platformen als Negometrix, TenderNed, Aanbestedingskalender, Commerce Hub, Ariba etc. Allemaal hun eigen indeling, een eigen manier waarop vragen ingediend moeten worden of antwoorden terug te vinden zijn en allemaal weer een andere wijze waarop je je offerte moet indienen.

De aangepaste aanbestedingswet had juist als voornaamste doel om het voor MKB bedrijven eenvoudiger te maken om mee te dingen en ze meer kansen te bieden. Dat is mooi, maar door de digitale complexiteit is de drempel vaak hoog om in te schrijven op een aanbesteding (of om aanbestedingen ├╝berhaupt te signaleren). Jammer, want zo schrijven vaak de grote, ervaren bedrijven in en lopen de kleinere partijen dergelijke opdrachten binnen de overheid mis doordat bijvoorbeeld documenten niet zijn ge├╝pload of dat een bedrijf, vanwege de complexiteit, besluit om niet in te schrijven. TenderToo is de geschikte partner om deze aanbestedings platformen af te struinen voor u. Zo houdt u tijd over om u te focussen op uw eigen werkzaamheden, terwijl wij opzoek gaan naar geschikte aanbestedingen.

TenderToo helpt succesvol in schrijven op (Europese) aanbestedingen.

Wilt u inschrijven op de juiste aanbesteding, maar heeft u geen tijd om verschillende platforms in de gaten te houden? Bij TenderToo zoeken we geschikte aanbestedingen voor uw bedrijf en helpen u met inschrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van inschrijvingen op formele offerteaanvragen (Europese Aanbestedingen en Request for Proposals) en het inrichten van verkoop-/offerteprocessen. Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.