Een fantastisch beroep

Na 10 jaar genieten we nog steeds van ons vak! We vinden het zo gaaf om diverse bedrijven te begeleiden bij het inschrijven op Europese aanbestedingen en samen succes te boeken.

Of dat succes nu zit in de opdracht binnenhalen (dat is natuurlijk het gaafste), een kwaliteitsslag maken met de teksten of middels een gestructureerde procedure de aanbesteding aanvliegen. De afgelopen maanden hebben we mooie opdrachten binnengehaald. Heel divers, want we werken immers branche onafhankelijk. Soms vragen mensen zich af: hoe kun je nu een bedrijf begeleiden binnen een branche waar je weinig tot geen kennis van hebt? Ons antwoord is dan: het is een samenwerking waarbij wij alles weten van de procedures en de klant alles van de producten/diensten die zij aanbieden. De kennis en ervaring die we juist in andere branches hebben opgedaan gebruiken we om te komen met nieuwe ideeën. Verder kunnen wij juist goed op de 'stoel' van de inkoper gaan zitten.

SMART
Wat willen ze nu echt weten? Hoe zorg je ervoor dat de teksten SMART (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdsgeboden) geschreven zijn? Hoe zorg je voor het onderscheid ten opzichte van de andere inschrijvende partijen? Hierdoor blijken we keer op keer, naast kennisexpert, een volwaardig sparringpartner te zijn. We hebben onder andere opdrachten binnengehaald binnen de bedrijfskledingbranche, het leveren van diverse middelen voor de politie (onder andere zaklampen), ICT, schoonmaakdienstverlening, leveringen van portofoons, drukwerk en zelfs een opdracht voor kunsttransport/kunstopslag.

Wil jij je kansen binnen de overheidssector ook vergroten? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening en hoe we die op maat maken voor jouw organisatie.

Gerelateerde artikelen

9 juli 2024

Geniet van de zomer, wij regelen de rest!

Blog

3 juli 2024

Onze nieuwe website staat live!

Blog

23 februari 2024

Waarom Overheidsopdrachten een Kans zijn voor jouw Bedrijf