Het einde van het jaar is in zicht

De laatste weken zijn we bij TenderToo druk aan het werk om daarna te kunnen genieten van de feestdagen. En natuurlijk om het jaar 2022, met veel voldoening, af te sluiten. Wat zijn we trots, trots op wat we weer bereikt hebben. Ook op de nieuwe klanten die het vertrouwen in ons hebben uitgesproken.

Met onze klanten doorliepen we mooie projecten en sloegen we nieuwe wegen in als het gaat om samenwerkingen. Daarnaast bedachten we mooie ideeën voor het jaar 2023. Eén daarvan willen we wel prijsgeven: we gaan een supergaaf seminar organiseren. Dit vindt plaats in april. Nadere informatie volgt in het nieuwe jaar.

Soms krijgen we de vraag: ‘Gaat dat aanbesteden nooit vervelen?’ ‘Nee’, is ons resolute antwoord. De diversiteit aan klanten binnen verschillende sectoren maakt het elke keer weer een niet te voorspellen proces. Iedere dag leren we bij van onze klanten en mogen we genieten van hun enthousiasme en passie. Dat maakt ons vak juist geweldig.

Onderling samenwerken

Verder is het onderling samenwerken elke dag weer een feest. We zijn een eerste klas topteam! We zijn kritisch naar elkaar, maar hebben vooral veel plezier samen.

Voor nu: hele fijne feestdagen toegewenst. Geniet van elkaar en koester deze dagen met familie en vrienden. Tot in 2023, dan staan wij vol enthousiasme voor jullie klaar.

Gerelateerde artikelen

9 juli 2024

Geniet van de zomer, wij regelen de rest!

Blog

3 juli 2024

Onze nieuwe website staat live!

Blog

23 februari 2024

Waarom Overheidsopdrachten een Kans zijn voor jouw Bedrijf