Positieve bijdrage leveren aan jouw organisatie

Waar wij als TenderToo het aller gelukkigste van worden zijn de berichten van voorlopige gunning (aanbesteding) aan onze klanten! Wij willen graag een positieve bijdrage leveren aan het succes van jouw organisatie.

Op moment van voorlopige gunning weet je dat het ‘spel’ optimaal gespeeld is. Dat zowel de teksten als de calculatie goed zijn neergezet en beoordeeld. Dat alle effort die er van het begin tot het einde in gestoken is, zich terugbetaalt. Een winnende inschrijving kost tijd, soms zelfs heel veel tijd. Brainstormen, schrijven, herschrijven, her-herschrijven en rekenen totdat je gezamenlijk zegt: dit is het, hier staan we 100% achter. Vervolgens waken dat je geen fouten maakt met indienen. Als je het proces helemaal goed doorlopen hebt, dan heb je ook nog vooraf de aanbestedende dienst weten te beïnvloeden, wat nog meer bijdraagt aan het succes!

Vijftien aanbestedingen

De afgelopen 9 maanden hebben ‘we’, want zo voelt het toch een beetje, ruim 15 voorlopige gunningen ontvangen. Bovendien wachten we nog op een aantal uitslagen. Dit was een variatie van aanbestedingen over onder andere: schoonmaak dienstverlening, leveren van schoonmaakmiddelen, vervaardigen van drukwerk, verzorgen van kunsttransport, leveren van portofoons, leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen, leveren/implementeren van financiële systemen, et cetera.

Benieuwd of wij ook in jouw branche werkzaam zijn en hoe we jou kunnen ondersteunen in het aanbestedingstraject? Neem dan contact op en we helpen je graag goed op weg.

Gerelateerde artikelen

9 juli 2024

Geniet van de zomer, wij regelen de rest!

Blog

3 juli 2024

Onze nieuwe website staat live!

Blog

23 februari 2024

Waarom Overheidsopdrachten een Kans zijn voor jouw Bedrijf