Succes boeken

We hebben er eerder al een blog over geschreven, maar dat doen we bewust nogmaals. Wij komen bij kleine en middelgrote bedrijven terecht, in allerlei verschillende sectoren. Het valt ons nog steeds op hoe vaak wij moet concluderen dat bedrijven niet goed inzichtelijk hebben wat er op de korte- en lange termijn op de markt gaat komen. Wanneer verlopen contracten? Gaan ze Europees aanbesteden? Waar ligt de behoefte voor de komende periode? Et cetera.

Wil je in aanbestedingsland echt succes boeken, dan moet sales al vroegtijdig om tafel zitten. Zorg ervoor dat de aanbestedende dienst op alle niveaus jouw bedrijf leert kennen. En zorg ervoor dat je je toegevoegde waarde goed naar voren brengt. Er zijn veel kapers op de kust en de scores liggen vaak dicht bij elkaar. Dan moet je ergens het verschil kunnen maken, zodat ze jouw organisatie net die extra punten willen en kunnen geven.

Tenderanalyse

TenderToo biedt verschillende mogelijkheden om hierover gericht met je mee te denken. Wil je meer weten over onze Tenderanalyse, workshops of hoe wij het salesproces kunnen optimaliseren, bezoek dan onze website of bel ons direct.

Wij willen graag een bijdrage leveren aan het succes van jullie organisatie!

Gerelateerde artikelen

9 juli 2024

Geniet van de zomer, wij regelen de rest!

Blog

3 juli 2024

Onze nieuwe website staat live!

Blog

23 februari 2024

Waarom Overheidsopdrachten een Kans zijn voor jouw Bedrijf