05juli

Succesvolle aanbesteding voor locatie 'de Cour' Terheijden

Op een zondagmiddag kregen we een mailtje van twee ZZP’ers. De ene een gedreven Personal Trainer (eigenaar B-FIT) en de ander een enthousiaste Traveling Teacher en oprichter van Stichting The Dream Factory. Ze waren op zoek naar ondersteuning bij het inschrijven op een aanbesteding. Twee lokale ondernemers die veel potentie zien om het dorpshuis “de Cour” in Terheijden voor vijf jaar te exploiteren.

Het enthousiasme en de gedrevenheid om de Cour tot een succesvol en bruisend dorpshuis/sportcentrum om te vormen, kwam duidelijk in de mail naar voren. Geen ervaring met aanbestedingen, maar vol overtuiging dat zij de geschikte partij zijn. Ze hadden concurrentie van vooral grote landelijke partijen, dus hulp en kennis was zeer gewenst. De eerste stap was het aanvragen van de juiste documenten/authorisaties die nodig zijn om in te schrijven via TenderNed en die overlegd moesten worden na voorlopige gunning. Met ons Startpakket: Overheid als klant, hebben we geholpen met het aanmaken van een account op TenderNed en het verkrijgen van de juiste vergunningen.

Samen SMART teksten schrijven voor een succesvolle inschrijving.

Tijdens de kick-off meeting hebben we vooral aandacht besteed aan de inhoud van het Business plan. Wie zijn de doelgroepen, wat willen we daarvoor doen, hoe kunnen we ze benaderen, enz. Er kwam een waterval aan ideëen. Out of the box: denken in kansen en mogelijkheden geeft zo veel energie en enthousiasme. Het kanaliseren van deze waterval zorgde weer voor focus om diepgang te krijgen in de onderwerpen, om ze daarna SMART en klantgericht te maken. Samen hebben we hard gewerkt en elkaar perfect aangevuld. Én met het hoogst haalbare resultaat: de gunning aan deze twee heren!

Wij zijn er van overtuigd dat er in Terheijden een dorpshuis komt waar jong en oud zich thuisvoelt, boordevol bestaande en nieuwe activiteiten en mogelijkheden. Gedragen door vrijwilligers die zich in willen zetten voor de maatschappij. Wij wensen Bram en Tim heel veel succes met hun nieuwe carriére en ja, wij komen zeker naar de feestelijke opening als alles klaar is om de inwoners van Terheijden te ontvangen.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.