31januari

TenderToo bestaat 7 jaar!

In 2012 zijn we samen het avontuur aangegaan. Hoogtepunten, maar zeker ook tegenslagen. Door onze enorme dosis positiviteit zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gezond bedrijf. Met beide benen op de grond leveren wij dagelijks hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Naast onze enorme kennis rondom aanbestedingen is onze kracht: afspraak is afspraak, wij leveren geen half werk, elke klant is voor ons koning!

Het geheim van een goede samenwerking

Soms vragen mensen zich af, hoe kan het dat jullie nog steeds in zo’n goede verhouding samenwerken. Wil je het geheim weten? Wij vullen elkaar naadloos aan. Ieder haar eigen specialisme, maar toch elkaars back-up. Wij kunnen kritiek van elkaar verdragen, leren nog steeds van elkaar en bovenal kunnen we samen veel lachen. Wij zijn trots op wat we tot nu toe bereikt hebben. We zetten de groei verder voort met o.a. mooie projecten in portefeuille. Verder komen we graag in contact met nieuwe bedrijven om de diensten van TenderToo te belichten en samen te kijken of wij van toegevoegde waarde kunnen zijn om aanbestedingen te winnen, kennis rondom aanbestedingen binnen uw organisatie te vergroten of om het proces van inschrijven te optimaliseren.

Maak kennis met Tendertoo

Mocht u nog geen kennis met ons hebben gemaakt en wilt u uw kansen vergroten, bel of mail ons gerust. Wij komen graag naar u toe om onze diensten nader toe te lichten.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.