TenderToo biedt een nieuwe dienst aan!

De afgelopen maanden hebben wij niet stilgezeten. We hebben gesprekken gevoerd met inspirerende mensen, ideeën uitgewerkt en vervolgens een besluit genomen. Met trots kunnen we melden dat we met ingang van 1 januari 2022 een nieuwe dienst hebben toegevoegd aan ons huidige dienstenpakket: Optimaliseren salesproces.

Een dienst gericht, puur op je sales organisatie. Hoe haal ik meer resultaat uit RFI’s, RFP’s en RFQ’s? Wij kunnen je begeleiden van het eerste klantcontact tot en met de gunning van het contract! We maken hiervoor gebruik van de diensten van een externe salesconsultant. Een zeer ervaren, gedreven en enthousiast persoon. Hij komt graag in gesprek met jou om te inventariseren waar, binnen het salesproces, de winst te behalen is. Afhankelijk van de gedefinieerde behoefte kunnen we dan op maat de geschikte dienstverlening inzetten. Welke diensten dit zijn, zie je op onze website.

 

Wil jij ook meer uit je salesorganisatie halen om het succes te vergroten? Laat het ons weten, wij gaan graag het gesprek met je aan.

Gerelateerde artikelen

9 juli 2024

Geniet van de zomer, wij regelen de rest!

Blog

3 juli 2024

Onze nieuwe website staat live!

Blog

23 februari 2024

Waarom Overheidsopdrachten een Kans zijn voor jouw Bedrijf