16juni

TenderToo, een geoliede machine

Wij (Hellen en Wencke) werken al bijna 20 jaar samen. Voorheen als collega’s op een Bidcenter van een grote internationale organisatie en de laatste 9,5 jaar als compagnons van TenderToo. Het op tijd een klantgericht en foutloos voorstel indienen samen met onze klanten, is waar wij energie van krijgen en wat ons werk zo leuk maakt! De voorstellen indienen heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit.

De deadline van een aanbesteding

Wekenlang werken wij met onze klanten naar de deadline toe. We proberen altijd zo veel mogelijk een week van te voren klaar te hebben. Toch gebeurt er in de laatste week nog heel veel. De laatste hand wordt gelegd aan de calculatie, stukken worden getekend, de platformen worden gevuld, teksten worden definitief gemaakt en moeten misschien nog naar een vormgever. En aangezien we soms wel tien aanbestedingen tegelijk in behandeling hebben, kan het er soms hectisch aan toe gaan. Afgelopen week hebben we 4 inschrijvingen ingediend en dan ook nog eens bij drie verschillende klanten! En dan heb je tegelijkertijd ook nog een aanbesteding die opgestart moet worden.

Hoe we bij TenderToo samen werken aan succes

Hoe zorg je er dan voor dat je aan alle inschrijvingen de juiste aandacht geeft, zodat je de afgesproken kwaliteit ook kan waarborgen? Dat kan alleen maar als je als team echt samenwerkt en structuur aanbrengt in het proces.

In principe hebben we allebei onze eigen klanten waarvoor we het eerste aanspreekpunt zijn en waarbij we primair ook betrokken zijn bij de inschrijving. We hebben allebei de juiste competenties om een goede Bidmanager te zijn en hebben dat in de afgelopen jaren ook bewezen. We beheren het project, want zo zien wij een inschrijving op een Aanbesteding, denken inhoudelijk mee met onze klanten over de beantwoording van de kwaliteitsvragen en zijn allebei administratief heel secuur. Maar in deze drukke tijden helpen we elkaar ook waar nodig. Als de ene druk bezig is met het vormgeven van de teksten of het voorbereiden op een kick-off meeting, vult de ander op de achtergrond de platformen alvast of boekt de planning in.
We werken altijd met een checklist, slaan alles zorgvuldig en beveiligd op en controleren elkaars werk (4 ogen principe). Op deze manier hanteren we zo veel mogelijk dezelfde werkwijze en kan een ander direct bijspringen.

En dan draait de andere business ook nog gewoon door (dagelijks de publicaties bijhouden, mails beantwoorden en versturen, factureren, relatiebeheer, CRM bijwerken, prospecteren). Kortom, we hebben in de afgelopen jaren laten zien dat wij een geoliede machine zijn, met als resultaat veel tevreden klanten. We hebben altijd één belangrijk doel voor ogen: een bijdrage leveren aan het succes van een organisatie. Daar staan en gaan we voor!

Kennismaken met TenderToo

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Contact met TenderToo

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.