Waar wij bij TenderToo blij van worden

Er zijn heel veel dingen waar we bij TenderToo blij van worden. Denk bijvoorbeeld aan een fijne samenwerking aangaan en kennis overdragen aan onze klanten. Het blijste worden we echter als onze klant de opdracht gegund krijgt. Wij zijn dan trots dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan het succes van onze klant.

Hoe mooi is het om te melden dat wij vanuit TenderToo een klant inmiddels bij vier Europese aanbestedingen tekstueel hebben ondersteund en dat alle vier de aanbestedingen gegund zijn aan deze klant? Een 100% hit rate, geweldig!

Geen kwestie van geluk

De vraag is dan altijd, hoe komt dit? Dit is geen kwestie van geluk. Deze organisatie is heel selectief en schat op voorhand weloverwogen in welke aanbesteding kansrijk is en welke niet. Hoe goed past de uitvraag van de aanbestedende dienst bij de organisatie? Hoe graag willen we deze opdracht hebben? Kunnen we toegevoegde waarde kwijt in het voorstel en hoe wordt dit beoordeeld? Hoe goed kennen we de aanbestedende dienst, maar misschien nog belangrijker, hoe goed kent de aanbestedende dienst onze organisatie?

Belangrijke criteria

Dit zijn een aantal criteria die toegepast worden om op de juiste manier de aanvraag te kwalificeren. Wij zorgen er samen met de klant voor dat het kwaliteitsdeel tekstueel krachtig en met toegevoegde waarde wordt beantwoord. Dit betekent dat we iedere keer maatwerk leveren door ons in te leven in de aanbestedende dienst en het goed doorgronden van de uitvraag. Wat zijn de doelstellingen, waar wordt op beoordeeld en waar zitten de pijnpunten en wat zijn de oplossingen? Met als resultaat een goede tot uitstekende beoordeling op de kwaliteitsvragen.

Wil je ook je kansen vergroten bij het inschrijven op Europese aanbestedingen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Gerelateerde artikelen

9 juli 2024

Geniet van de zomer, wij regelen de rest!

Blog

3 juli 2024

Onze nieuwe website staat live!

Blog

23 februari 2024

Waarom Overheidsopdrachten een Kans zijn voor jouw Bedrijf