PostAds neemt het startpakket overheid af bij TenderToo

Online marketing bureau PostAds heeft bij TenderToo het startpakket overheid als klant afgenomen. Bij dit startpakket helpt TenderToo PostAds om de overheid als klant te werven. Denk hierbij aan instanties als gemeentes, ziekenhuizen en scholen. Voor een eenmalig bedrag van slechts 350 euro helpen wij PostAds om een geheel nieuwe afzetmarkt te bereiken voor hun diensten.

TenderToo heeft op weg geholpen met hun expertise en advies!

“De samenwerking met TenderToo is zoals altijd soepel en vlot gelopen. TenderToo heeft ons geholpen om verschillende diensten in te regelen zodat we kunnen meedingen op overheidsopdrachten.

Dankzij de soepele communicatie en fijne ondersteuning bij vragen was het inregelen van een TenderNet account zo geregeld. Ook het aanvragen van de juiste verklaringen en het aanmaken van andere accounts ging soepel en zonder problemen.

Dankzij het startpakket overheid als klant hebben we een geheel nieuw inzicht in wat voor kansen er op de markt liggen. De overheidsmarkt was voor ons onbekend terrein, maar dankzij de expertise en het advies van TenderToo kunnen we nu inspelen op kansen die we voorheen zouden missen. Voor een klein bedrag hebben we nu de mogelijkheid om grote en langdurige opdrachten binnen te halen!"

Benieuwd hoe TenderToo jouw bedrijf verder kan helpen met het startpakket? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je in alle detail meer over onze diensten en je kansen!

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.