Professionaliseren Bidproces

Bij veel organisaties worden aanbestedingen er ‘even’ bij gedaan. Er wordt te weinig tijd gereserveerd en maar al te vaak moet er, richting het naderen van de deadline, nog veel gebeuren. Dit leidt tot last-minute werk en mogelijk fouten in het ingediende voorstel. Betrokkenen zijn blij dat het voorstel is ingediend, maar zijn ze ook 100% tevreden over het ingediende voorstel? De vraag is ook altijd, zijn de juiste mensen ermee bezig? Is herbruikbare informatie centraal beschikbaar? Wie bewaakt de planning? Etc.

Inrichten van het interne Bidproces​

Slim omgaan met (Europese) aanbestedingen vraagt om een goed ingericht Bidproces. Dit zorgt voor structuur binnen de organisatie en levert een hogere succes rate op.

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

  • Wij inventariseren de huidige werkwijze en aan de hand van een inventarisatierapport geven we onderbouwd advies;
  • Kennis brengen en overdragen;
  • De kans op opdrachten binnen de overheidsmarkt vergroten;
  • Helderheid in rolverdeling/verantwoordelijkheden.

Teksten (her)schrijven​

Kwaliteitsvragen vereisen een specifieke aanpak, vaak SMART geschreven. TenderToo zorgt ervoor dat de tekst aansluit bij de doelgroep en het vertrouwen wekt van de lezer. Wij schrijven de teksten aan de hand van jouw input, brainstormsessie(s) en onze eigen kennis.

Als je ervoor kiest om zelf een concept te schrijven, dan beoordelen wij de teksten op leesbaarheid, juistheid, uniformiteit en klantgerichtheid en herschrijven ze indien nodig.

Masterclass

Of je nu een doorgewinterde aanbestedingsexpert bent of net begint, onze Masterclass biedt een unieke kans om samen te klankborden waar je als organisatie staat en wat beter kan om succesvoller te zijn. Maar ook om kennis te delen en elkaar te enthousiasmeren over de kansen die aanbestedingen bieden. Deze in-company training is volledig op maat gemaakt voor jouw organisatie!

Toegewijde klantondersteuning en maatwerk afgestemd op jouw behoefte

Neem contact met ons op

Wil jij meer weten over hoe we jouw bidproces kunnen professionaliseren en jouw kans op opdrachten binnen de overheidsmarkt kunnen vergroten?

 

Neem dan contact met ons op.