'Ontlast je organisatie met de specialisten van TenderToo'

"Deal IT zorgt ervoor dat de IT- apparatuur nauw aansluit op de werkprocessen van organisaties. Deal IT adviseert over de aanschaf van enkele workstations tot complete vervanging van de hardware, netwerken en data storage. Precies naar de behoefte van uw organisatie.

Voor de specialistische kennis en kunde die bij aanbestedingen komt kijken, maakten wij succesvol gebruik van de expertise van TenderToo. Zij hebben uitstekend geholpen met het op papier zetten van onze werkwijze en met name de toegevoegde waarde die wij als bedrijf bieden. De geboden hulp zorgde ervoor dat onze kernprocessen niet verstoord werden en onze klanten konden blijven vertrouwen op onze betrouwbaarheid en bereikbaarheid, ook in de uitdagende COVID-19 periode! 

Wij maken graag vaker gebruik van de professionele diensten van TenderToo".

 

 

Van Melick Groep, Edwin de Vries, Operationeel Directeur

‘Inhuur van externe expertise vergroot het succes’

 MEES Catering is een label van de Van Melick Groep, een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. MEES Catering richt zich op bedrijfs- en onderwijscatering en wordt gerund door Jorrit van Melick als vierde generatie van het familiebedrijf.

"Na enkele onderhandse aanbestedingen voor onderwijscatering gewonnen te hebben, kwam in 2016 onze eerste Europese aanbesteding van bedrijfscatering op ons pad. Aangezien dit weer een hele nieuwe tak van sport was, zijn wij via een van onze relaties in contact gekomen met Hellen en Wencke. Al vanaf de eerste kennismaking was er een goede klik en een fijne samenwerking, waarbij we in 2017 de eerste Europese aanbesteding met behulp van de dames wonnen. Sindsdien is TenderToo onze vaste partner bij het ondersteunen van grote aanbestedingen. Het opstellen van een planning, deadline overzicht bewaken, samen sparren, schrijven en beoordelen van teksten behoren tot de rol van TenderToo. De flexibiliteit en het enorme inlevingsvermogen maken de samenwerking voor ons tot een succes!".

 

 

 

CED, Arie Benard, Account Director

'De dienstverlening heeft onze kansen vergroot'

"CED is een dienstverlener op het gebied van schademanagement. Onze klanten werken voornamelijk in de verzekeringsbranche.
Met behulp van TenderToo zijn we erin geslaagd om onze dienstverlening in te kunnen zetten bij overheidsinstellingen.
Zij hebben ons perfect begeleid tijdens de tenderprocedure voor de schadeafhandeling bij twee provincies en ons constant uitgedaagd het beste uit de beantwoording te halen.
Sindsdien schakelen we TenderToo in bij elke Europese aanbesteding".

 

Teun van Essen, Business Unit Manager Educatie

'Samenwerking geeft rust en structuur'

"Advisie biedt financiële software totaaloplossingen. De samenwerking met TenderToo geeft het tenderteam van Advisie de ruimte zich volledig op de inhoudelijke kant van een aanbesteding te concentreren. De procedurele samenvatting van een aanbesteding en bewaking van de deadlines geven veel rust en overzicht. Vragen worden snel en adequaat beantwoord."

 

 

Joost Eerland, Directeur

'Huur kennis in die je zelf niet in huis hebt'

"Firecom BV is leverancier van missie-kritische communicatiemiddelen voor BHV, beveiliging, industrie, zorg en onderwijs. Wij hebben geen ervaring met EG aanbestedingen. TenderToo begeleidt Firecom bij het invullen van aanbestedingen. In een teamsamenstelling worden de juiste personen bij elkaar gebracht om tot een goede offerte te komen. De rol van TenderToo is projectbewaking, schrijven/beoordelen van conceptteksten en advisering in het proces. We zijn zeer tevreden over de samenwerking."

 
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.