06december

Kansen voor MKB bedrijven

Ze maken al een aantal jaren regelmatig gebruik van onze diensten. Een groeiend regionaal schoonmaakbedrijf met een duidelijke missie en visie die wij bij een Europese aanbesteding hebben begeleid. Afgelopen zomer hebben wij dit bedrijf voor een Europese aanbesteding in het onderwijs, geholpen met het inhoudelijk vormgeven van de kwaliteitsvragen. Mede door het behalen van de hoogste kwaliteitsscore zijn ze de winnende partij geworden. Dat is fantastisch nieuws! Niet alleen dat ze de opdracht hebben binnengehaald, maar dat een regionale partij weer bewijst te kunnen winnen van de grote landelijke spelers.

Tips voor MKB bedrijven bij een Europese aanbesteding

Een MKB bedrijf moet selectief zijn, maar daar waar je je toegevoegde waarde kunt verwerken en je kracht als ‘kleine’ speler in de beoordeling naar voren komt, liggen mooie kansen! Breng goed in kaart wat uw toegevoegde waarde is en zorg dat deze toegevoegde waarde, al voordat de aanbesteding is gepubliceerd, bekend is bij de aanbestedende dienst. Heeft u ook een MKB bedrijf en wilt u begeleiding bij een Europese aanbesteding of heeft u andere vragen? Laat het ons weten.

TenderToo helpt MKB bedrijven met (Europese) aanbestedingen.

Wilt u ervoor zorgen dat uw Europese aanbestedingen succesvol aflopen? Met de hulp van de bidmanagers van TenderToo verhoogt u uw slagingskans. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van inschrijvingen op formele offerteaanvragen (Europese Aanbestedingen en Request for Proposals) en het inrichten van verkoop-/offerteprocessen. Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.