TenderApp

Alle relevante aanbestedingen overzichtelijk gepresenteerd, zorgt voor overzicht en zet al jouw kansen op een rij. Daarnaast kun je heel eenvoudig de aanbestedingen beoordelen of deze passen bij jouw organisatie en interessant genoeg zijn om op in te schrijven. TenderApp software is een bron van oude en recent gepubliceerde aanbestedingen. Zo worden nieuwe aanbestedingen dagelijks toegevoegd en vind je alle documenten van de aanbestedende dienst inclusief een relevante samenvatting van de opdracht, zoals opdrachtwaarde, looptijd, omschrijving van de opdracht en planning.

TenderToo is graag bereid om een marktonderzoek voor je te doen en om je te helpen de winnende inschrijving op te stellen.

Pro actief tenders winnen!

TenderApp software helpt ondernemers bij het winnen van overheidsaanbestedingen door hen naast slimme software tools te ondersteunen met verrijkte data en kennis.
TenderApp is een set tools gemaakt voor en door inschrijvers. Je vindt tenderpublicaties van 16 bronnen (compleet vanaf eind 2016), inclusief documenten, op één locatie. Van tenderpublicaties, gunningsinformatie, tot jurisprudentie, alles wordt in onze database overzichtelijk weergegeven.

Probeer TenderApp nu uit voor 7 dagen, geheel gratis en vrijblijvend.

Probeer TenderApp!

Marktonderzoek

Wil je weten wat er de komende jaren op de markt gaat komen? Wij gaan op zoek naar gepubliceerde aanbestedingen die in de afgelopen 2 á 3 jaar op de markt zijn geweest en direct voor jou relevant zijn.

Deze komen dit jaar of het volgend jaar weer op de markt. Zo kun je tijdig contact opnemen met de aanbestedende dienst, het beoordelingsteam in kaart brengen, een afspraak maken en jullie toegevoegde waarde vroegtijdig mondeling overbrengen.

  • Van deze aanbestedingen geven we aan wie de contactpersoon vanuit de aanbestedende dienst/Adviesbureau is inclusief contactgegevens, wie de huidige leverancier is, scope van de opdracht, opdrachtwaarde, wanneer contract expireert, et cetera.
  • Uiteraard heb je de mogelijkheid om aan te geven welke informatie wenselijk is, zodat je ook enkel gevoed wordt met voor jou relevante informatie. Voor nadere informatie, neem gerust contact met ons op.
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.