11februari

Seminar Bidproces en Offertedesign

30 januari jl. hebben wij het Seminar Bidproces en Offertedesign verzorgd in het Qlubhouse te Tilburg. Het was een inspirerende middag, mede door de diversiteit van deelnemers. Zowel MKB bedrijven als grote bedrijven, van catering tot printoplossingen, van online marketing tot consultancy.

Het Seminar was verdeeld in 2 Masterclasses van beiden een uur. TenderToo heeft de aandacht gericht op het Bidproces. Uit welke fasen bestaat het Bidproces? Hoe benut je de pre-fase (beïnvloedingsfase) optimaal, welke 6 items invloed hebben op de gunning van de opdracht, praktijkcase etc.

Everbetter heeft tijdens de Masterclass uitgebreid uitleg gegeven hoe je van een offerte een slimme verkooptool kunt maken en daarmee je succes vergroot. De gasten kregen 8 handige tips voor een betere offerte, die ze meteen in praktijk kunnen brengen. Na afloop was er voldoende ruimte om na te praten en gedachtes uit te wisselen.

Niet alleen de locatie, maar ook de ruimte en de verzorging hebben bijgedragen aan een succesvolle Masterclass.

We hebben plannen om het Seminar nogmaals te verzorgen, vanwege de interesse. Mocht je deel willen nemen, hou dan onze LinkedIn en onze website in de gaten.

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.